X

Amcamın Azgın Kızını Siktim


herkese merhabalar. Ben Bandırma’dan Süleyman. 19 yaşındayım. Amcamın kızı Berna ile hiç beklenmedik bir seks fantezimiz başladı. O benden ayrı bir lisede okuyordu. Son sınıftı. Ama etek boyunu kısaltması, açık saçık giyinmesi ve arkadaş çevresi onun kaşarlığını tescilliyordu. Ben aslında ona bu tavırları yüzünden kızsam da bir gün sosyal medyada gördüğüm fotoğrafları benim bütün fikrimi değiştirdi. Çünkü bana o kadar çekici ve seksi gelmişti ki, kısa eteğinin altından çıkan seksi ve kalın bacakları beni çok fazla tahrik etmişti. Ben biraz daha fotoğraflarına baktıktan sonra onunla bir şeyler yaşamaya karar verdim ve o an mesaj attım. Bir yandan da amcamın kızı diye düşünsem de kurduğum hayaller her şeyi engelliyordu.

Berna çok geçmeden mesajıma cevap verdi ve konuşmaya başladık. Biz baya bir mesajlaştıktan sonra okul çıkışı onu aradım ve biraz da telefonda konuştuk. Gece ise mesajlaşmaya devam ederken bu ilgimi neye borçlu olduğunu sorunca bende güzelliğine diyerek cevapladım. O da anlamıştı niyetimi ama canı da bir şeyler yapmak istiyordu. Ben birkaç gün daha sürekli onunla mesajlaştıktan sonra buluşmak istedim. Berna da bunu kabul etti. O gün okul çıkışı kafede baş başa buluştuk ve hafta sonu buluşma kararı aldık. Ben ona güzelliğinden bahsederken o her iltifatta daha da şımarıyordu. Çok fazla uzun boylu olmasa da esmer güzeli ve güzel göğüslere sahipti.

Hafta sonu ben Berna’yı aldım ve arkadaşımın evine götürdüm. Sevgili değildik ama mesajlaşmalarımız ve davranışlarımız öyleydi. Arkadaşım evden çıkınca biz onun odasına geçip kapıyı kilitledik. Ben yatağa uzanıp onunla konuşurken o da ayak ucumda oturuyordu. Sonra baş ucuma gelince dizine yattım. Bir süre sohbet ederken ben elimi beline koydum ve sırtını okşamaya başladım. Sonra elimi kazağının içine sokunca belini ve kalçasını okşamaya başladım. Sohbet sırasında sesini çıkarmıyordu. Sonra fazla dayanamadım ve kalkım dudaklarına yapıştım. Ama biz kuzeniz dediğinde şuan hiçbir şeyiz dedim ve tekrar öpüşmeye başladık. Sonra üserini çıkardım ve boynunu yalayıp aşağıya indim ve göğüslerini yaladım. Zevkten yerinde duramıyordu ve sonra benim yarrağımı tutup pantolonumdan çıkardı. Biraz yaladıktan sonra da onu yatırıp üzerine çıktım ve götten sikmeye başladım. Biraz da amına sürtüp onu daha da zevke getirdim. Götten girdikçe amını okşuyordu ve daha hızlı diyordu. Bu seslerin arasında 4 defa birlikte boşaldık. Sonra ise bu kaçamak seksimize 1 yıl devam ettik

Categories: Genel
admin: